posjeta

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio Bugojno

Čavara
26.08.2016.
u 15:32

Predsjednik Federacije BiH i potpredsjednik HDZBiH Marinko Čavara službeno je boravio u petak u općini Bugojno, gdje se susreo s čelnicima Općinskog odbora HDZ-a BiH.

Sastao se, također, s kandidatima ove stranke za OV Bugojno, te kandidatom HDZ-a za načelnika toga grada na predstojećim izborima Zdenkom Antunovićem, dajući im podršku u narednim aktivnostima. 

- Zadovoljstvo mi je da sam mogao razgovarati s građanima i građankama Bugojna o problemima s kojima se susreću, kao i saradnji s federalnim vlastima, te o tome kako predsjednik Federacije BiH može pomoći da život u bugojanskoj općini svima bude ugodniji- kazao je Marinko Čavara.

Izrazio  je nadu da će kandidati HDZ-a BiH u Bugojnu ostvariti dobar rezultat, i da će predizborna kampanja „biti fer i korektna“.

- Dobili smo obećanje predsjednika Federacije BiH da će učiniti sve da se projekti, o kojima je danas bilo riječi, realiziraju u što skorije vrijeme, naglasio je Igor Vrljić, predsjednik OO HDZBiH Bugojno.

U pitanju su, po Antunovićevim riječima, razvojni projekti, od kojih su neki pokrenuti prije  nekliko godina, na temelju određenih inicijativa koje je i on osobno poduzimao.

- Radi se o početku realizacije obilaznice u Bugojnu, čija je vrijednost investicije procijenjena na 2,3 miliona KM. Jedan od projekata je rekonstrukcija postojećeg Vrbaskog mosta i otklanjanje „uskog grla“, koji  ugrožava promet u tom dijelu općine- istaknuo je Antunović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije