Sarajevo

Predsjednik FBiH s predstavnicima kompanije Pliva

čavara pliva
20.10.2015.
u 16:44

Predsjednik FBiH Marinko Čavara održao je sastanak s predstavnicima kompanije Pliva d.d. Hrvatska: predsjednikom Uprave Mihaelom Furjanom i direktorom prodaje Markom Đerekom. Sastanku su nazočili i veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio, federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić i direktorica Predstavništva Plive u BiH Aida Ferović.

Predsjednik Uprave Furjan prezentirao je rad poduzeća Pliva d.d. Hrvatska. Kazao je da je Pliva, kao članica Teva grupe, jedna od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. 

„Naš je temeljni cilj poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima. Pliva je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji, zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav“, istaknuo je Furjan.
 
Predsjednik FBiH čestitao je rukovodstvu kompanije na uspješnom poslovanju i značajnom doprinosu u poboljšanju gospodarskih odnosa između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, priopćno je iz Ureda Predsjednika FBiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije