službeni posjet

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović danas stiže u BiH

Kolinda Grabar Kitarović
HINA/POOL/Damir Sencar/PIXSELL
03.03.2015.
u 10:07

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske, danas stiže u prvi službeni posjet BiH

Iz Ureda predsjednice Hrvatske su najavili kako će se ona prvo susresti sa članovima Predsjedništva BiH, nakon čega će uslijediti bilateralni susret izaslanstava RH i BiH. Nakon izjava za medije koje su zakazane u 13 sati, Grabar-Kitarović će se susresti sa članovima kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH, a nakon toga i sa predsjedavajućim Vijeća ministara Bosne i Hercegovine. Ovo će ujedno biti i prvi posjet predsjednice Hrvatske nakon što je izabrana za čelnicu susjedne zemlje."Hrvatska je vrlo zainteresirana za stabilnost BiH, za njen ulazak u Europsku uniju i NATO i, naravno, prije i iznad svega za konstitutivnu jednakopravnost sva tri naroda, dakle uključujući i hrvatski narod", istakla je Grabar-Kitarović za hrvatske medije. Najavila je kako će njeni posjeti BiH biti vrlo česti.

Ključne riječi

Komentara 4

IJ
ivica.jakic.5
11:53 03.03.2015.

Odlicno ovo je pocetak HERCEGBOSNE

RO
rosa
11:09 03.03.2015.

Gotovo da sam siguran da će nas i danas gospođa Kitarovićka počastiti barem sa jednim novim "biserom", a nakon toga slušaćemo opravdanja kako nam je u predizbornoj kampanji to i obećala izjavljujući: "Tko radi taj i griješi".

DJ
djurex
11:42 03.03.2015.

Ne bih se kladio da ce te bosnu uvuci tako lako i na prevaru kao hrvatsku u tu predivnu eu i nato pakt... A ako vas boli ukidanje prava bh hrvatima mozete poceti s time da im podignete na adekvatnu (citaj vratite )broj zastupnika u saboru rh..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije