Posjeta prostorno najmanjoj općini u HNŽ

Predsjednica Bradara oduševljena radom Rehabilitacijskog centra u Čitluku

24.04.2023.
u 16:25

Predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara je prigodom posjete općini Čitluk obišla Edukacijsko-rehabilitacijski centar Sveti Josip Radnik koji djeluje kao dnevni centar za rehabilitaciju i edukaciju djece s teškoćama u razvoju. Tamo mlada stručna ekipa pruža potporu i pomoć za 100 djece. Osnivač ove ustanove je općina Čitluk na čijem je čelu Marin Radišić. Tom prigodom predsjednici su predstavljeni planovi o novim ulaganjima i širenjem usluga ove ustanove. Potom se u uredu načelnika te u pratni s predsjedateljem Doma naroda Parlamenta FBiH Zomom Martinovićem razgovaralo o stanju u prostorno najmanjoj općina u HNŽ-u koja se stalno razvija i napreduje, kako u gospodarstvu tako i kada je pitanju socijalna pitanja. Načelnik je istaknuo kako se radi o srcu vinogradarske proizvodnje s nekoliko poslovnih zona i primamljivom turističkom ponudom.
Predsjednica Lidija Bradara je pozdravila sve napore lokalne zajednice na izgradnji što ugodnijeg života kazavši kako je posebno pozitivan projekt centra  Sveti Josip.
"Ovakvih pozitivnih  projekata ima diljem BIH, treba im dati priliku,podržati i maksimalno promovirati", rekla je ona.

Predsjednica je posjetila i Međugorje gdje će otvoriti XXV Federalno natjecanja učenika i studenata glazbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije