uvelike se osjeća

Predblagdansko ozračje u Orašju

ilustracija
19.12.2018.
u 16:14

Predblagdanska atmosfera uvelike se osjeća i na području Orašja. Blagdanski dekor u Orašju, ukrašeni izlozi i obiteljske kuće, obilazak i darivanje potrebnih, božićni sajmovi, božićna drvca, kupovina darova, svakodnevna je slika Orašja, donosi Radioorasje.com.

U katoličkim obiteljskim domovima, iz kojih se širi miris najljepših božićnih kolača, vrše se pripreme za rođendan Spasitelja, kako bi u što ljepšem ruhu dočekali i proslavili Božićne blagdane.

Ovih se dana očekuju i pojačane frekvencije vozila na graničnim prijelazima, jer su mnogi najavili svoj dolazak kući iz inozemstva, kako bi u krugu obitelji i najdražih proslavili Božić i dočekali Novu godinu.

U petak 21. o.mj okončava i prvo polugodište u svim školama u ŽP. 

Vlada ŽP donijela je zaključak da se na Badnji dan u ponedjeljak 24. prosinca radi skraćeno do 12, sati, a Božić 25. i Sv. Stjepan 26. prosinca su blagdani i neradni dani za sva tijela uprave, poduzeća, ustanove kao i druge pravne i fizičke osobe u ŽP, izvijestili su iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne politike ŽP.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?