sportaši, političari....

Poznati Mostarci otkrili gdje će dočekati Novu godinu i po čemu će pamtiti 2021.

klix.ba
29.12.2021.
u 19:13

"Bit ću kući s obitelji i prijateljima i sigurno će biti dobra atmosfera, slavit ćemo. A 2021. godinu ću pamtiti po brojnim medaljama i uspjesima koje sam ostvarila", kaže najbolja bh. plivačica Lana Pudar

Poznati Mostarci Novu 2022. će većinom dočekati u krugu obitelji i prijatelja u svome gradu, a godinu na izmaku će pamtiti, kao i brojni građani po povjesnim uspjesima i događajima koji su tijekom 2021. godine Mostar stavljali u fokus svjetske javnosti.

Najsvježiji uspjeh koji je proslavio Mostar i čitavu BiH je ostvarila petnaestogodišnja mostarska plivačica Lana Pudar koja je za BiH izborila povjesnu brončanu medalju na svjetskom prvenstvu. Ona će Novu godinu dočekati u rodnom Mostaru s obitelji i prijateljima.

"Bit ću kući s obitelji i prijateljima i sigurno će biti dobra atmosfera, slavit ćemo. A 2021. godinu ću pamtiti po brojnim medaljama i uspjesima koje sam ostvarila, kao i nagradama i veličanstvenim dočecima koji su mi pripremani", kaže najbolja bh. plivačica za Klix.ba.

Po uspjesima će 2021. godinu pamtiti i trener FK Velež Feđa Dudić koji je s mostarskim Rođenim i najvatrenijim navijačima Red Army punio naslovnice domaćih i svjetskih medija.

"Sigurno će 2021. godina ostati upamćena do kraja života u mom sjećanju. Prva asocijacija na 2021. godinu su mi svakako uspjesi s FK Velež, a sigurno je izbacivanje AEK-a usred Atene najveći uspjeh, koji ću pamtiti", kaže Dudić i otkriva da će Novu 2022. godinu dočekati u Sarajevu u krugu obitelji.

Novu godinu će u krugu obitelji dočekati i proslavljeni napadač mostarskog Zrinjskog Nemanja Bilbija, koji je najbolji strijelac Premijer lige BiH i sa 76 golova u dresu Plemića najbolji strijelac u povjesti Zrinjskog.

"Novogodišnju noć provodim sa suprugom Sanjom i sinom Jakovom, a nakon toga idemo na odmor u Istanbul. Godinu 2021. ću pamtiti po sjajnim rezultatima i uspjesima koje sam postigao sa svojom ekipom iz Zrinjskog", kaže Bilbija za Klix.

Po uspjesima će 2021. godinu pamtiti i mostarski glumac Saša Oručević koji je ostvario ulogu u proslavljenom filmu "Quo vadis, Aida?" Jasmile Žbanić.

"Novu 2022.godinu ću dočekati u krugu obitelji i prijatelja u Mostaru u svome obiteljskom domu, gdje ću za odabranu ekipu pripremiti posebne gurmanske specijalitete i atmosferu u kojoj sam siguran da će svi uživati. Godinu koju ispraćamo, 2021. ću sigurno pamtiti po filmu 'Quo vadis, Aida?' Jasmile Žbanić, po nominacijama za Oskara i svim nagradama i svemu što je film postigao, jer sam zaista sretan da sam i ja dio cijele te priče", kaže Oručević.

Godina na ispraćaju je posebna i za legendarnog mostarskog skakača Lorena Listu koji je s 13 rekordnih pobjeda u skokovima na glavu širom svijeta postao prepoznatljiva "mostarska lasta".

"Pamtit ću 2021. godinu po tome što sam izabran za predsjednika Kluba skakača u vodu Mostari i što sam kao prvi put ja bio glavni za organizaciju Skokova sa Starog mosta", kaže Listo i otkriva da će Novu godinu dočekati u Mostaru u krugu obitelji i prijatelja.

U krugu obitelji i prijatelja u Mostaru će Novu godinu dočekati i mostarski gradonačelnik Mario Kordić, kao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Mostara Salem Marić.

Čelni ljudi najvećeg grada u Hercegovini kažu kako će 2021. godinu pamtiti po povratku demokracije u taj grad i održavanju izbora nakon 12 godina, na kojima su građani njima ukazali povjerenje da s 35 gradskih vijećnika Mostar povedu prema naprijed.

Mostar je jedan od rijetkih gradova u široj regiji koji nema nikakve zabrane i u kojem će se održati organiziran doček Nove godine na otvorenom, gdje se očekuje tisuće posjetitelja iz raznih krajeva BiH i zemalja iz okruženja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?