ANDREJ PLENKOVIĆ:

"Poznajem Matejevog oca, jako mi je žao. Želimo potpunu informaciju. To što govori Vulin nije bitno"

06.01.2022.
u 16:42

Premijer RH Andrej Plenković u četvrtak se nakon obilježavanja pravoslavnog Božića u organizaciji Srpskog narodnog vijeća osvrnuo na brojne teme, uključujući i nestanak Mateja Periša.

Na pitanje da prokomentira izjave iz Srbije vezane za slučaj nestalog mladića iz Splita, premijer je kazao kako ne može ništa reći osim izraziti žaljenje. Oca poznaje i jako mu je žao.

- Jako mi je žao, u kontaktu sam od prve sekunde i s Božinovićem i ministrom vanjskih poslova i sa svim predstavnicima srpskih vlasti. Imam dojam da nemamo širinu slike, nadamo se najboljem. Dok nemamo službene informacije do kraja, osim interesa za to i izražavanja žaljenja, ne mogu komentirati bilo čije izjave”, kazao je i dodao:

- Nije bitno što je rekao Vulin. Riječ je o hrvatskom državljaninu koji je za blagdane otišao u Beograd i zanima me da doznamo potpunu informaciju, prenosi Dnevnik.hr.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?