tuzla

Potraga za drskim razbojnicima koji su oteli policijska kola

fvsv
03.01.2017.
u 17:34

Tuzlanski inspektori navodno još tragaju za dvojicom maskiranih razbojnika s automatskom puškom i pištoljem, koji su izveli pomalo nevjerojatan 'podvig' u Brgulama kod Tuzle, gdje su u nedjelju oko 21.30 sati oteli policijsko vozilo Škodu Octaviu. 

- Nemamo na tu informaciju nikakvih komentara. Ne mogu vam ništa kazati iz razloga što nisam ovlašten. Javite se sutra, kada se ovlašteni vrate s praznika na radna mjesta – ponavljao je dežurni operativni MUP-a TŽ, čiji glasnogovonik Izudin Šarić, tek dodaje da će više informacija o ovom nesvakidašnjem slučaju biti poznato naknadno. Kako smo pisali, drski razbojnici su kradom prišli dvojici policajaca u službenom vozilu MUP-a, i to dok su na lokalnoj autobusnoj postaji vršili redovite kontrole, te ih istjerali vani, razoružali, a potom sjeli u auto i odvezli se magistralnom cestom Tuzla – Orašje. 

- Nakon toga je nastalo opsadno stanje jer je veliki broj policajaca, u pratnji specijalaca, izišao na ulice s dugim cijevima. Nekoliko sati kasnije policijska škoda je pronađena u mjestu Jasici, na starom lokalnom putu Ljepunice – Lipnica s razbijenim karterom motora - kažu mještani ovih naselja.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?