ŽO HDZ BiH HNŽ

Potpora radu Vlade HNŽ

VLADA HNŽ
14.10.2015.
u 10:43

Na drugoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegovačko-neretvanske županije, održanoj 13. listopada 2015., donesen je zaključak da će ŽO HDZ-a BiH dati svu potrebnu potporu u nastojanjima Vlade HNŽ-a u daljnjoj stabilizaciji proračuna, smanjenju javne potrošnje, provođenju restriktivne politike proračunskih ušteda gdje je god to moguće te ravnomjernoj raspodjeli tereta krize. 

Također, ŽO dat će potporu Vladi HNŽ-a u pojačanim aktivnostima na poboljšanju naplate javnih prihoda, ali i kroz pojačanu kontrolu trošenja javnih sredstava, priopćeno je iz ŽO HDZ BiH HNŽ

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg naglasio je da će jedna od značajnih mjera Vlade biti proces reformiranja, racionalizacije i unaprjeđenja učinkovitosti sustava županijske javne uprave. Konačan rezultat reforme županijske uprave treba biti promjena ponašanja i djelovanja državnih službenika i tijela uprave na način da se stvori učinkovitija i stručnija, a u cjelini nešto manja i jeftinija, ali bolje plaćena županijska javna uprava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?