12. rujna u Zagrebu

Potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava za projekte Hrvata iz BiH

11.09.2017.
u 12:18

U 2017. godini potporu je dobilo 88 programa i projekata koji su od posebnog interesa za Hrvate u BiH

Potpisivanje Ugovora s korisnicima potpore, sukladno Odluci o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2017. godinu, bit će upriličeno u utorak, 12. rujna, u Zagrebu.

 U 2017. godini potporu je dobilo 88 programa i projekata koji su od posebnog interesa za Hrvate u Bosni i Hercegovini, i to 30 programa i projekta iz područja kulture, 22 iz područja obrazovanja i znanosti, 14 iz područja zdravstva, te 22 programa i projekta iz ostalih područja.

Nakon potpisivanja ugovora, biti će upriličen prigodan program u kojem će se predstaviti dio kulturne, glazbene i kazališne produkcije Hrvata Bosne i Hercegovine. Nastupit će Gradsko kazalište mladih Vitez, Osnovna glazbena škola iz Ljubuškog, Eva Pilić – glazbenica iz Uskoplja, te glazbenici iz Orašja Željko Matuzović, Maja i Ružica Nedić i Magdalena Mišković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije