U SIPA-i

Potpisan Sporazum o međusobnom pružanju pomoći i operativnoj suradnji između SIPA-e i županijskih MUP-ova

suradnja
21.03.2016.
u 12:27

U službenim prostorijama Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas je potpisan bilateralni Sporazum o međusobnom pružanju pomoći i operativnoj suradnji između SIPA-e i MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije i MUP-a Hercegbosanske županije.

Sporazum su potpisali ministar i komesar MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Slađan Bevanda i Ilija Lasić, ministar i načelnik Odjela uniformirane policije MUP-a Hercegbosanske županije Darinko Mihaljević i Milan Juranić i direktor SIPA-e Perica Stanić.

Potpisnici Sporazuma istakli su značaj suradnje policijskih organa na svim nivoima u BiH, u skladu sa zakonom propisanim nadležnostima, za uspješnu borbu protiv svih oblika kriminala i efikasnije suprotstavljanje aktualnim sigurnosnim izazovima.

Direktor SIPA-e potpisao je 16.3.2016. godine Sporazum o međusobnom pružanju pomoći i operativnoj suradnji sa ostalim županijskim ministarstvima unutarnjih poslova, dok je 29.12.2015. godine sporazum potpisan i sa MUP-om Republike Srpske, Federalnom upravom policije i Policijom Brčko distrikta BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?