Džeba- Cormack

Potaknuti stranke na pregovore o izborima u Mostaru

30.09.2015.
u 06:15

Iskazana je spremnost za provedbu reformi i njezinoj podršci u BiH s nadom da će to potaknuti i rješenje pitanja Mostara

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru održan je susret veleposlanice SAD-a u BiH Maureen Cormack i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar Damira Džebe.

Tijekom sastanka razgovaralo se o općim političkim prilikama u BiH, s posebnim naglaskom na status Mostara, prenosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Istaknuto je kako se ponovno moraju intenzivirati razgovori političkih stranaka u Mostaru i ponovno potaknuti proces pregovora kako bi se što prije došlo do rješenja i konačnog održavanja izbora u Mostaru.

Na koncu sastanka iskazana je spremnost za provedbu reformi i njezinoj podršci u BiH s nadom da će u slučaju rješavanja pitanja Mostara, nakon duže vremena, proces pregovora ponovno potaknuti i ubrzano raditi na rješenjima, priopćeno je iz Gradskog odbora HDZ BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?