Najtrofejniji klub

Posebno se radi na edukaciji mladih plesača i instruktora u Mostaru i šire 2006.

02.06.2016.
u 08:00

Plesni studio B-Dance slavi 10 godina rada. Vrhunac slavlja obilježit će se koncertom 9. lipnja u 19 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače pod nazivom “B-Dance, 10 godina s Vama”.

Na koncertu će se na najsvečaniji način proslaviti ova obljetnica i prikazati do sada postignuti rezultati i rad.

Predstavit će se sve skupine Plesnog studija B-Dance novim koreografijama i pokazati kako mladi Mostara kvalitetno provode vrijeme plešući i družeći se s vršnjacima.

Brojni gosti

Zamišljeno je da cijela ova godina bude u znaku obilježavanja prvog velikog jubileja kroz razne projekte, natjecanja i putovanja.

Na koncertu će biti i gosti; Neno Murić, bh. pop pjevač, Martina Martić, ples na svili, te plesni klubovi iz Mostara - PS Mostars, PS Flash, PC ProDance, ŠPK Erigo-D, ŠPK Zrinjski i Mostarske mažoretkinje.

Svojim nastupom sve nazočne počastit će i jedna od voditeljica kluba Željka Bošnjak Zovko, a posjetitelje očekuje još brojnih iznenađenja. Više od 150 stalnih i aktivnih članova trenutačno čini B-Dance. U posljednjih 10 godina iza sebe imaju brojne nastupe na raznim manifestacijama, koncertima, festivalima, plesnim turnirima, TV-emisijama i mnogim drugim događajima kao i angažmane na snimanjima videospotova za poznate glazbene zvijezde.

Plesni studio B-Dance, najtrofejniji mostarski plesni klub, osnovan je 15. listopada 2006.

“Posebno veliku pozornost pridajemo edukaciji mladih plesača i instruktora, kako u Mostaru, tako i šire, organizirajući brojne plesne seminare eminentnih plesnih stručnjaka - kaže predsjednica kluba Željka Bošnjak. Povijest B-Dancea je uistinu bogata.

Plesni studio B-Dance je prvi i jedini predstavnik hip-hop kulture na ovim prostorima i sa sobom nosi neprocjenjive zasluge za stvaranje hip-hop identiteta u gradu na Neretvi, kao i za njegovo vrlo brzo širenje među mladima.

Uz hip-hop i break dance njeguju se i ostali stilovi: popping, locking & house te art performing.

Prvi dječji mjuzikl

“Više od stotinu osvojenih medalja i priznanja je do sada našlo mjesto u trofejnom prostoru našeg kluba te smo višestruki pobjednici u kategoriji hip-hopa i break dancea na raznim natjecanjima.

Možemo se pohvaliti i da smo jedini klub u Hercegovini koji već godinama odlazi i na plesne ‘battlove’ gdje naši plesači imaju izvrsne rezultate - dodaje Bošnjak.

Pored najpoznatijeg projekta - međunarodnog natjecanja Shotgun, Plesni studio B-Dance ima projekte i u vlastitoj organizaciji. To su dva velika koncerta, od kojih se jedan održava u prosincu zajedno s izvođačima “Radobolja- Mostar” u sklopu manifestacije “Betlehemsko svjetlo” te drugi u lipnju – samostalni plesni koncert pod nazivom “Samo zapleši”. Potkraj ožujka B-Dance je u suradnji s OŠ Ivana Gundulića i OŠ Cim napravio prvi dječji mjuzikl “U potrazi za princezom”. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije