ZVIJEZDE REALA SPRDALE SE S RONALDOM I NALJUTILE GA:

Portugalac izgubio živce, osvanuo i video situacije

 Portugalac
14.10.2016.
u 19:45

Ponajbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo našao se u ulozi onog kojeg su vlastiti suigrači opako izvozali na treningu igrajući ševu, piše madridski ASkoji i donosi video situacije u kojoj je vidljivo da se slavni Portugalac i bio naljutio.

Da i to se dogodilo. Ronaldo ovog puta nije bio taj koji je provozao svoje suigrače, nego je njega na “vrtuljak” poslao Danilo i društvo. Zbog toga je Marcelo od smijeha skoro završio na podu, a Danilo mu je čak i provukao loptu kroz noge. S Portugalcom su se suigrači opako sprdali, mora se i on ponekad naći na “udaru” svojih suigrača

 

No, Ronaldo baš i ne voli kad se netko sprda na njegov račun. Portugalac je ušao u kratku raspravu s Marcelom, a kasnije je čak napucao loptu prema tribini gdje su smješteni novinari.

“Da, Portugalca je naljutila ova situacija”, izvještava madridski AS.

Vrijedi spomenuti kako Real u sklopu 8. kola Primere u subotu igra protiv Betisa u gostima. Utakmica je na rasporedu od 20 i 45.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije