Dragan Čović

Ponovno pritvaranje Radončića pogoršava političku stabilnost

dragan covic
06.03.2016.
u 10:58

Čini mi se da ovdje nešto "smrdi", što bi rekli da nešto nije dobro, i mislim da stvaramo jednu lošu atmosferu oko čitavog našeg sustava i čini mi se da je to nešto čime ćemo se baviti u narednom vremenu, kazao je Čović

Dragan Čović, predsjedatelj Predsjedništva BiH i lider HDZ-a BiH, u razgovoru za Avaz kaže da ga je iznenadila odluka o ponovnom vraćanju u pritvor Fahrudina Radončića, lidera Saveza za bolju budućnost BiH. Istaknuo je kako ponovno pritvaranje Radončića pogoršava političku stabilnost. 

Čović nije želio komentirati samu odluku Suda BiH u vezi s okolnostima koje su uzete u obzir pri određivanju ponovnog pritvora. 

- Ne želim na taj način ulaziti u ovaj proces, ali čini mi se da ovdje nešto "smrdi", što bi rekli da nešto nije dobro, i mislim da stvaramo jednu lošu atmosferu oko čitavog našeg sustava i čini mi se da je to nešto čime ćemo se baviti u narednom vremenu, kazao je Čović. 

Podsjetio je da su posljednjih godinu i učinjeni napori da se ubrza europski put BiH, prvenstveno kroz uspostavu suradnje SDA i SBB-a, do koje je u konačnici i došlo, kao i do koalicije SDA-HDZ-SBB.

Naglasio je da je tijekom nedavnog posjeta i sastanka s Radončićem ponovno razgovarao o koaliciji i dobio čvrsta uvjeravanja o opstanku koalicije. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije