Promjena vremena

Ponegdje i danas kiša što je uvod u nestabilnije razdoblje

kisa
23.08.2020.
u 08:00

U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s lokalnim pljuskovima i slabom grmljavinom. U Hercegovini pretežno sunčano prije podne. Umjereno povećanje naoblake u drugoj polovini dana. U poslijepodnevnim satima su izgledni lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 23 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31, na jugu zemlje od 32 do 36 stutpnjeva, prognozira Federalni hidrometeorološki zavod.

Biometeorološka prognoza je relativno nepovoljna.  

Sutra u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme s ponekim lokalnim pljuskom. U Hercegovini pretežno sunčano prije podne. Povećanje naoblake u drugoj polovini dana kada su izgledni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Jače naoblačenje sa zapada se očekuje u noći na utorak. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.  Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje od 32 do 35 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u utorak se prognozira nestabilno vrijeme s kišom i pljuskovima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?