NAPADAČ SE UBIO

Policajac je stabilno: 'Jedan metak nismo uspjeli locirati, on ga ne ugrožava'

12.10.2020.
u 19:45

Ozlijeđen 31-godišnji policijski službenik podvrgnut je operativnom zahvatu i stanje mu je stabilno, priopćili su iz MUP-a

Ranjeni policajac je operiran i stabilno je.

Voditelj Kirurške službe KBC-a Sestre milosrdnice Zvonimir Puljiz izjavio je kako je ranjeni policajac stabilno te pri svijesti.

"On je sada u jedinici intenzivnog liječenja. Stanje je stabilno. Operacije su sve završene. Radi se o više vrsta kompliciranih ozljeda. On je razbuđen, pri svijesti, komunicirao sam s njim. Očekujemo dobar daljnji oporavak", kazao je za RTL.

Opisao je i kako je izgledalo kada je policajac primljen u bolnicu, ali i kako su operacije protekle:

"On je bio pri svijesti kad je došao. Ozljede mu stvaraju probleme na lijevoj ruci. Jedan metak nismo uspjeli locirati trenutno jer bi njegovo odstranjivanje zakompliciralo njegovo trenutno stanje. Taj metak koji je ostao ga ne ugrožava", kazao je.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na svom je Facebook profilu ranjenom policajcu zahvalio na radu te mu poželio brz oporavak.

"Želimo ti brz oporavak i zahvaljujemo na odgovornom radu! Medicinsko osoblje KBC Sestre milosrdnice marljivo brine o našem policijskom službeniku koji je danas ranjen, a ravnatelj me izvijestio o zdravstvenom stanju koje je stabilno", poručio je Božinović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?