SRETNO!

Pola milijuna maraka u rukama sretnog Čapljinca

loto listić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
05.06.2014.
u 09:08

Djelatnica na uplatnom mjestu kaže kako zna tko je dobitnik, ali to ne smije reći

“Blago njemu, za njega nema više ni krize ni recesije... S tolikim novcem sada može uživati do kraja života i ne treba se brinuti hoće li mu na vrijeme biti plaća...Neka je i u Čapljinu stigao jedan tako veliki dobitak...”, samo su neki od komentara Čapljinaca među kojima je jučer glavna tema bio loto dobitak od pola milijuna KM koji je osvojio jedan njihov sugrađanin. Stoga je taj dobitak na lotu u stranu gurnuo sve druge teške socijalne i političke teme u cijeloj Hercegovini, a mnoge, naravno, najviše interesira tko je taj sretni dobitnik i kako će potrošiti toliki novac. Tako je i uplatno mjesto Lutrije BiH u Ulici Mate Bobana, u poslovnom centru u Čapljini, gdje je uplaćen sretni tiket Lota 6/45, od subote na meti brojnih znatiželjnika među kojima se, naravno, šire i razne teorije o tome da se dobitnik neće javiti te da će se odmah iseliti iz Čapljine. Na prozoru uplatnog mjesta Lutrije BiH istaknut je natpis u kojem se sretnom dobitniku čestita osvajanje točno 427 tisuća KM u igri Loto 6/45.

“Naravno da nam je drago da je dobitnik iz našeg grada. Da, bio je tu jučer i znamo tko je dobitnik, ali zbog ugovora i zakonskih obveza ne smijem vam odati njegov identitet. Svoj listić s poznatom šarenicom uplatio je u subotu prijepodne, tj. na dan izvlačenja Lota 6/45, a i do sada je redovito naš gost i igrač.

Neka mu je sretno dalje u životu”, govori nam prodavačica na uplatnom mjestu Lutrije BiH u Ulici Mate Bobana koja je tako bila izuzetno sretne ruke za svoga, također, sretnog sugrađanina. Kako doznajemo, dobitnik je iz Čapljine i sada je bogatiji za točno 427 tisuća KM koliko mu je ostalo “čisto na ruke” nakon odbijanja poreza.

Ovo je inače sretno uplatno mjesto Lutrije BiH jer je do sada bilo više dobitaka, ali u igri Loto posljednjih godina, ipak, nije bilo ovako velikog dobitka kao što je ovih skoro pola milijuna KM. Prije nekoliko godina jedan je Čapljinac na Bingu osvojio skoro četiri milijuna KM i odmah se po preuzimanju dobitka iselio iz Čapljine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?