sastanak

Pojačati suradnju u borbi protiv prijetnji usmjerenih protiv BiH

18.07.2018.
u 16:05

Suradnja pravosudnog i sigurnosnog sustava mora se pojačati u borbi protiv svih prijetnji usmjerenih protiv Bosne i Hercegovine, njezinih institucija i građana – zaključeno je danas na sastanku predstavnika OSA-e BiH i Ustavnog suda BiH, Suda BiH, Tužiteljstvatva BiH, Ministarstva sigurnosti BiH, Agencije za istrage i zaštitu, Granične policije BiH i Službe za poslove sa strancima.

Iz OSA-e preciziraju da je sastanak organiziran na njihovu inicijativu s ciljem upoznavanja prisutnih predstavnika institucija o praktičnoj primjeni Zakona o OSA-i BiH, a u kontekstu Odluke Ustavnog suda BiH o Zakonu o OSA-i BiH.

Pojašnjen je način djelovanja OSA-e BiH, s fokusom na procesu prikupljanja i obrade informacija te zaštite podataka, uz prezentaciju studije slučaja u kome je predstavljeno konkretno djelovanje u otklanjanju prijetnji koje se odnose na sigurnost građana BiH, priopćeno je nakon razgovora u Centru za obuku OSA-e BiH u Banjoj Luci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije