M.T. Abraham Group organizirala gala večeru u čast talentirane plivačice

Podrška Lani Pudar na putu do Olimpijskih igara

04.02.2023.
u 20:37

Večeras je M.T. Abraham Group organizirala gala večeru u čast talentirane plivačice Lane Pudar kako bi podržala njezin put do Olimpijskih igara. Događaj je bio organiziran u The Hub of Fine Arts. Lana Pudar se proslavila iznimnom radnom etikom i odlučnošću, ostvarivši značajna postignuća na državnim i međunarodnim plivačkim natjecanjima. Gala večera bila je prilika da se oda priznanje njezinim uspjesima i da se iskaže potpora njenom daljnjem razvoju u oblasti sporta.

Događaju su prisustovali ključni pokrovitelji i ljudi koji su joj pružili potporu i pridonijeli Lani na njenom putu u plivačkoj karijeri. Posebno zahvaljujemo našim velikodušnim pokroviteljima koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog događaja, Croatia osiguranje, HT Eronet, Oil AC, Guma M, Duferco, Dema S, Ziraat Bank, Odvjetnički ured Martinović, Čule Benz, Eurovig, Trendir,
HP investing, Gastro Pub Gonzales i njihov kuhar Denis Ivanišević, Inova Decor, Klasični Trio, Fortuna Trade Tours, Formatico, Direkt.

Njihova potpora je omogućila Lani da ostvari svoj puni potencijal i na tome smo im iznimno zahvalni.

Lana Pudar:  “Nikada ne odustajem kada naiđem na prepreke, uporna sam i ustrajna što god radim i čime god se bavim. Za mene, odustajanje od nečega do čega mi je stalo nikada nije opcija. Uvijek ću dati sve od sebe da sebe, svoj grad i svoju državu predstavim u najboljem svjetlu”.

Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group: Bila nam je čast prirediti ovu gala večeru u čast Lane Pudar. Njezin trud i odlučnost nadahnjuju nas sve i moramo je podržati na njenom putu do uspjeha. Ova večer bila je potvrda snage mladih talenata i važnosti podržavanja naše mladeži u njihovoj potrazi za izvrsnošću."


M.T. Abraham Group je predana davanju potpore mladim, talentiranim sportašima na njihovom putu k uspjehu, ponosni smo što smo dio Laninog putovanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije