Počinje rekonstrukcija Ulice kralja Tvrtka u Mostaru

29.08.2017.
u 17:30

Završeni su radovi na izgradnji kišnog preljeva br. 3 lociranog na Španjolskom trgu u Mostaru, u okviri izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora.

Na Španjolskom trgu bit će uspostavljen privremeni režim prometa uz pomoć kružnog toka, a iz Gradske uprave Mostara pozivaju vozače na povećan oprez, prvenstveno kod prelaska pješaka preko raskrižja.

Okončanjem ovih radova stvorile su se pretpostavke za početak radova na rekonstrukciji Ulice kralja Tvrtka te izgradnji dva kružna toka na toj prometnici.

Radovi počinju 4. rujna, pri čemu će promet na dijelu Ulice kralja Tvrtka, od zgrade stare kirurgije do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića, biti potpuno obustavljen. Istovremeno, promet u Ulici kneza Domagoja odvijat će se dvosmjerna te će parkiranje u toj ulici biti zabranjeno.

Mole se vlasnici vozila da u nedjelju, 3. rujna, ne ostavljaju parkirana vozila u Ulici kneza Domagoja (ispred Hotela Mostar) kako bi se nesmetano mogao uspostaviti dvosmjerni prometa od ponedjeljka, 4. rujna.

Istoga dana počinju i radovi na izgradnji kružnog toka u Ulici maršala Tita, na spoju s novoizgrađenom prometnicom iz Sjevernog logora (prometnica Avenija - most Sutina - Ulica maršala Tita).

Radovi neće dovesti do obustave prometa, ali zbog izvođenja radova, sudionici u prometu se pozivaju na povećani oprez prilikom prolaska tom dionicom, jer će dolaziti do povremenog preusmjeravanja prometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?