sarajevo

Počela sjednica Vlade Federacije BiH

Vlada FBiH
18.08.2016.
u 10:33

Vlada Federacije BiH će, na današnjoj 65. sjednici koja je počela u Sarajevu, razmatrati Prijedlog uredbe kojom za federalne inspektore u Federalnoj upravi za inspekcijske poslove propisuje nošenje, osnovne karakteristike i način korištenja uniforme, kao i prava i obveze federalnih inspektora u vezi sa službenim odijelima.

Na dnevnom redu je i više prijedloga odluka o transferima iz nadležnosti Federalnog ministarstva kulture i sporta utvrđenih za 2016. godinu.

Članovi Vlade izjasnit će se o izvješću Federalnog ministarstva okoliša i turizma o provođenju Akcijskog plana za upoznavanje javnosti, uništavanje i suzbijanje širenja ambrozije na području FBiH, kao i o radu Federalnog ministarstva unutarnjih poslova i informaciji o stanju sigurnosti na području FBiH za razdoblje siječanj - lipanj 2016. godine.

Uz izvješće Federalne uprave za inspekcijske poslove o izvršenim pojačanim inspekcijskim nadzorima u oblasti radnih odnosa, unutarnje trgovine, obrta, ugostiteljstva, kontrole obavljanja neregistrirane djelatnosti i primjene fiskalizacije, Vlada će razmatrati i predložene mjere u cilju nastavka borbe protiv „sive ekonomije“.

Pred članovima Vlade je i informacija o realizaciji potpisanih ugovora o koncesijama iz nadležnosti Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Federalno ministarstvo kulture i sporta je, za današnju sjednicu, predložilo usvajanje Programa i kriterija raspodjele sredstava tekućih transfera utvrđenih ovom ministarstvu u proračunu Federacije BiH za 2016. godinu, priopćeno je iz Vlade FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?