Sarajevo

Počela sjednica Vlade Federacije BiH

vlada fbih
08.01.2016.
u 10:26

Federalna vlada će danas između ostalog razmotriti više kadrovskih odluka i rješenja

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine će na današnjoj 36. sjednici, koja je počela u Sarajevu, razmotriti Prijedlog odluke o dopuni Odluke o visini posebnih vodnih naknada zbog potrebe da se ona uskladi s Uredbom o načinu dodjele prava za vađenje materijala iz vodotoka.

Federalna vlada razmotrit će i Prijedlog uredbe o zaštitnom znaku Arhiva Federacije i vrsti, kriterijima i postupku dodjele priznanja u oblasti arhivske djelatnosti na području Federacije BiH, najavljeno je iz Ureda za informiranje Vlade FBiH, prenosi Fena.

Federalna vlada na dnevnom redu ima više odluka o davanju prethodne suglasnosti za dodjelu dijela sredstava iz trajnog revolving fonda kod Union banke gospodarskim društvima za dugoročno financiranje projekata putem kredita za 2015. godinu, te Program ekonomskih reformi Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje 2016-2018. godina.

Bit će razmotrena i Informacija o stanju u elektroenergetskom sektoru Federacije BiH s Prijedlogom mjera, koja će biti biti proslijeđena Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

Federalna vlada će razmotriti više kadrovskih odluka i rješenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije