Naslovnica Vijesti

Pobjesnila kada joj je putnica slučajno prolila sok: Ja sam supruga parlamentarca!

Histerična žena vrištala je kako će se osvetiti putnici čim slete u Libanon
27. veljače 2018. u 12:06 0 komentara 656 prikaza

Pravi incident napravila je na letu iz Moskve za Bejrut u Libanonu jedna žena galameći kako je ona ''supruga zastupnika u parlamentu'' te da se ne smije prema njoj tako ponašati. 

Scena se dogodila na letu aviokompanije Aeroflot, a snimio ju je jedan od putnika s mobitelom. Žena je poludjela kako joj je putnica koja je sjedila ispred nje srušila sok od naranče u krilo pomaknuvši svoje sjedalo. U videu je neprestano galamila kako je ona supruga visokog dužnosnika te je prijetila ženi koja je sjedila ispred nje kako će joj se osvetiti čim slete u Libanon.

Oko ljutite putnice okupilo se nekoliko članova posade te su je svi pokušavali smiriti, dok su ostali putnici u nevjerici promatrali što se događa. Histerična žena na kraju se smirila nakon što ju je osoblje obrisalo ubrusima, a snimka njezina incidenta brzo se proširila internetom. – Trebala je ponijeti plakat na kojem piše da je žena parlamentarca. No, bez svoga supruga zapravo je nitko, nije li? – jedan je od brojnih komentara na YouTubeu, gdje je video objavljen.

 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.