mostar

Plesni studio B-Dance počinje s upisom novih članova

 B-Dance
01.09.2016.
u 09:15

Upisati se možete svakim radnim danom od 18 sati, a upisi kreću od 5.rujna pa sve do 30. rujna

Plesni studio B-Dance i ovoga rujna otvara svoja vrata u ulici Zagrebačka 10 u Mostaru (preko puta zgrade Spajalica), te poziva sve zainteresirane od 3 godine pa nadalje na upis novih članova. Upisati se možete svakim radnim danom od 18 sati, a upisi kreću od 5.rujna pa sve do 30. rujna, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

U raznolikoj ponudi plesnih pravaca izdvajamo sljedeće: plesna radionica za najmlađe (grupe Bambi i Cicibani), hip hop, break dance, street dance show, tečaj plesa za mladence, a za sve ljubitelje glazbe tu su jedinstveni glazbeni programi: vokalno plesna grupa B-Stars, te nešto sasvim novo u Mostaru glazbena/mjuzikl radionica.

Inače, plesni studio B-Dance već desetu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Više informacija možete dobiti i putem kontakt telefona: 063/347-323 i 063/928-949 ili e- maila: psbdance@gmail.com). 

Provodite aktivno svoje slobodno vrijeme i budite dio velike uspješne plesne obitelji PS B-Dance, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?