posjet predsjednika Vlade RH

Plenković danas u BiH, sastaje se s Čovićem i biskupom Palićem

24.07.2022.
u 16:38

Plenković će boravak u BiH započeti u 10 sati posjetom Biskupskom ordinarijatu gdje će se sastati s mons. Petrom Palićem, biskupom Mostarsko-duvanjske i upraviteljem Trebinjsko-mrkanjske biskupije

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković boravit će u ponedjeljak, 25. srpnja, u Bosni i Hercegovini gdje će posjetiti Mostar, Čitluk, Čapljinu, Stolac i Ravno te se susresti s predsjednikom HNS-a i HDZ-a BiH Draganom Čovićem.

Plenković će boravak u BiH započeti u 10 sati posjetom Biskupskom ordinarijatu gdje će se sastati s mons. Petrom Palićem, biskupom Mostarsko-duvanjske i upraviteljem Trebinjsko-mrkanjske biskupije, potvrđeno je Feni iz Službe za odnose s javnošću Ureda predsjednika Vlade RH.

Potom će se u 11 sati sastati s predsjednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH i predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem (Dom HDZ-a, Ulica kneza Domagoja bb).

Nakon sastanka predviđene su izjave predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i predsjednika HNS-a BiH Dragana Čovića.

Nakon toga će u 13.40 u Čitluku posjetiti župu Gradnići i obići crkvu sv. Blaža, najstariju župu u Čitluku, a u 14.45 sati planiran je obilazak Edukacijsko-rehabilitacijskog centra Sveti Josip Radnik (Čitluk, Potpolje bb).

U Čapljini će posjetiti tvornicu Lasta (Kneza Domagoja bb), dok će u Stolcu posjetiti osnovnu školu Crnići (Aladinići bb) te obići nekropolu stećaka Radimlja.

Posjet završava u Ravnom.

Uz predsjednika Vlade RH bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić-Radman, ministrica poljoprivrede Marija Vučković te Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Ključne riječi

Komentara 1

LO
lokve
07:59 25.07.2022.

trebalo bi ovu bagru vratiti kao što je Hrvatska vratila Vučića, sve ovo govori da se HDZu moraju skratiti krila kako svaka bagra ne bi vršljala po BiH.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije