BITNE SITNICE

Planerica vjenčanja otkrila što sve buduće mladenke zaborave ponijeti na svoj veliki dan

shutterstock
19.05.2021.
u 08:30

Za kumu mladenke bitne su dvije stvari, kaže planerica - ne smije joj biti neugodno popravljati vam vjenčanicu i mora znati kad vam treba uzeti i kad vratiti buketić

Tko se god sam upustio u planiranje svoje svadbe, zna koliko to iscrpljujuć i detaljan zadatak može biti - i koliko je dugačak popis svega što treba napraviti. Ipak, vlasnica tvrtke Hamilton Event i planerica vjenčanja Ashley Skutka u svom TikTok videu kaže da, koliko god dugo se svadba planirala, buduća će mladenka gotovo uvijek zaboraviti na neku 'bitnu sitnicu'.

Na svom TikTok profilu Skutka zato podsjeća na neke detalje na koje bi nervozne mladenke trebale misliti na svoj veliki dan, a većina ih smetne s uma...

Video možete pogledati OVDJE

Ponesite svoju kemijsku olovku

Nakon ceremonije ćete se trebati upisati u Maticu vjenčanih i potpisati - kaže Skutka, pa savjetuje da posebno za tu prigodu kupite neku lijepu kemijsku koja će vam kasnije biti uspomena na taj dan, a moći ćete je i drugima posuditi za upis u knjigu gostiju ako postoji.

Naučite kumu (ili kuma) sve što treba znati

- Za kumu mladenke bitne su dvije stvari - kaže planerica. Prvo, ne smije joj biti neugodno popravljati joj vjenčanicu i to tijekom ceremonije (za crkveno vjenčanje), trenutak prije nego se okrene prema zaručniku, te trenutak prije nego će sa, sada već suprugom, otići nakon ceremonije.

Osim toga, dodaje, kuma bi - prije nego par krene izmijeniti vjenčane zavjete - trebala mladenki uzeti buket, a opet joj ga vratiti kad završi taj ceremonijalni dio.

Pripremite sitnice koje morate imati uz sebe

Skutka dodaje i da mladenke često zaborave sa sobom ponijeti neke sitnice, poput npr. uvijek potrebnih ukosnica ili dezodoransa. - Ukosnice su obvezne: ako imate skupljenu kosu, ne možete ih imati previše - rekla je, a vjerojatno ćete zatrebati i lak za kosu, dezodorans, osvježivač daha ili mentol bombone.

U cvjećarni dogovorite kupnju cvijeća 'na veliko'

Najjednostavnije je brigu o cvijeću u potpunosti predati cvjećarima, kaže ona, no napominje i da ipak prije dogovora pitate za cijene buketa, jer im je raspon zaista velik... - Nećete, naravno, sami izrađivati bukete, no provjerite možete li cvijeće prije aranžiranja kupiti na veliko - savjetuje planerica, jer je puno jeftinije, a onda je od njega lako ako želite napraviti i neke jednostavnije ukrase, na primjer za stolove, prenosi The Sun.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?