sarajevo

'Pionirska dolina' sva uređena novim cvijećem - kadifom, salvijom, begonijom

26.05.2018.
u 12:42

U rekreativno zabavnom centru „Pionirska dolina“ sve zelene površine uz staze za šetnju su zasađene sa blizu 8.000 komada sezonskog, jednogodišnjeg cvijeća, odnosno kadifom, salvijom, begonijom.

Novouređene cvjetne gredice prepune sezonskog cvjetnog šarenila, rezultat su akcije poduzeća "Park" započete prije desetak dana u okviru koje će na desetine cvjetnih gredica na javnim površinama u Sarajevskoj županiji dobiti ili su već dobile novo cvjetno ruho.

Cvijećem iz "Parkovog" rasadnika u Nedžarićima su uređene površine uz pješačke staze u ulici Maršala Tita, odnosno Malom parku, kod Higijenskog zavoda, u Novom Gradu, u banjskim parkovima na Ilidži, upravo u Pionirskoj dolini, a izvršena je i priprema cvjetnih gredica u Vogošći.

Novo cvijeće u okviru ove akcije u narednim danima radnici poduzeća "Park" zasadit će i na drugim lokacijama, a za ove aktivnosti, bit će potrebno gotovo 100.000 komada sezonskog cvijeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?