jednostavno je

Pet trikova za besprijekoran makeup look za samo pet minuta

22.02.2019.
u 19:07

Iznenadne obveze, dodatnih pet minuta sna ili iznenadni poziv za druženje… razni motivi kriju se iza naše potrebe da usavršimo vještinu kreiranja ženstvenog makeupa looka u samo pet minuta. Uz malo prakse, itekako je važno imati prave proizvode uz sebe, a ovih pet, idealan su saveznik svih dama koje često žure nekamo, piše Modamo.

BB KREMA ZA PROZRAČAN IZGLED 
Na dnevnoj razini nemojte koristiti preteške formule – lagana bb krema dat će svjež izgled lica, prekriti sitne nedostatke i dozvoliti vašoj koži da diše kroz cijeli dan.

UMJESTO EYELINERA KORISTITE OLOVKU ZA OČI 
Znatno su praktičnije za korištenje. Ovisno o boji očiju birajte smeđu ili crnu olovku i uz nju dodatno naglasite pogled.

MALO BRONZERA TRANSFORMIRAT ĆE CIJELU PRIČU 
Nanesite ga preko jagodica i s obje strane vašeg nosa, kako biste dali onaj zdravi sjaj licu. Izgledat ćete njegovano i svježe, a umjesto bronzera možete koristiti i highlighter.

NUDE RUŽ – UVIJEK I SVUGDJE 
Jer je on ključan za onaj završni dotjeran izgled koji će dodatno unijeti ženstvenost i učiniti osmijeh blistavim. Uz par poteza kroz dan možete ponovno obnoviti ruž, a ako više volite jarke boje, one su također dobar odabir.

RUMENILO
Za dašak boje na obrazima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije