"GOVORIM U IME SAD-A"

Palmer odgovorio na kritike: Angelina i ja nismo došli ni sa kakvim projektom

29.11.2021.
u 14:57

U zgradi Izaslanstva Europske unije u Sarajevu jutros od 7:00 traju razgovori diplomata o izbornim reformama. O tome je američki izaslanik Matthew Palmer govorio u kratkoj izjavi za medije.

Palmer je odgovorio na pitanje novinara o tome jesu li on i Angelina Eichhorst na neki način pristrasni u posredovanju dogovora političkih stranaka, a o čemu su mediji u Sarajevu pisali.

"Ja predstavljam SAD i kada se obraćam javnosti, govorim u ime politike SAD-a. Angelina i ja nismo tu s nekim određenim planom ili projektom. Mi samo želimo pomoći političkim strankama da dođe do dogovora kako bi se došlo do poboljšanja funkcioniranja institucija i da bismo pomogli BiH na njenom putu naprijed", rekao je on.

Inače, u zgradi Izaslanstva Europske unije u Sarajevu na razgovorima su bili šef Izaslanstva Johann Sattler, američki veleposlanik Eric Nelson, američki izaslanik zadužen za Izborni zakon Matthew Palmer, visoki predstavnik Christian Schmidt, a potom i predstavnica EU Angelina Eichhorst.

Palmer je rekao da su on i drugi partneri BiH iz EU i SAD-a danas tu kako bi podržali nastojanje postizanja dogovora o ustavnoj i izbornoj reformi naglašavajući važnost tih promjena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije