Koristite li ga?

Ovaj jednostavan trik spasit će te od ribanja prljavog posuđa

24.03.2021.
u 15:30

Korisnica TikToka po imenu Samira Kazan otkrila je svoj jednostavni trik kojim na brz način od prljavog posuđa nastane blistavo čisto, kao novo, prenosi MissGastro. 

Mnogi od nas vole isprobavati nove recepte, ali i kuhati one dobre, stare i provjerene. No, svaki kulinarski eksperiment završava prljavim posuđem, ponekad toliko masnim da ga treba satima namakati u toploj vodi.

No, čini se da je tome na kraj stala Samira Kazan, korisnica TikTok društvene mreže, koja je po imenom @alphafoodie, pokazala kako je u veoma kratkom roku od svoje prljave posude dobila blistavo čistu i mirisnu, a sve uz pomoć vrećice čaja. Umjesto da lim za pečenje napuni tekućinom i sredstvom za pranje te se uhvati ribanja žicom ili spužvicom, ona je sve riješila ovim jednostavnim trikom, a isprobati ga možeš i ti!

U videu ona objašnjava kako vrećica čaja može biti nova ili korištena, a sve što trebaš napraviti jest staviti ju u prljavo posuđe, dodati vruću vodu i pričekati manje od pola sata. Za tvrdokorne mrlje, dodati možeš i malo octa.

Cleaning pans hack #cleaninghack ##cleantiktok ##zerowasteliving

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?