S NJIMA SE NIKAD NE ZNA

Ovaj horoskopski znak najvjerojatnije će prevariti svog partnera zbog svoje kompetitivnosti

prevara
shutterstock
19.09.2023.
u 09:26

I dok bi mnogi mogli pomisliti da je generaliziranje da je svaki određeni znak predisponiran za nevjeru glupost, što ako postoji istraživanje koje to potvrđuje?

Neki ljudi jako vjeruju astrologiji i tome može li ili ne nečiji znak zapravo odrediti hoće li osoba varati. I dok bi mnogi mogli pomisliti da je generaliziranje da je svaki određeni znak predisponiran za nevjeru glupost, što ako postoji istraživanje koje to potvrđuje? Ashley Madison, web stranica za vjenčane parove, ispitala je više od 21.400 svojih članova kako bi otkrila osobine povezane s varanjem, a rezultati o horoskopskim znakovima prilično su iznenađujući, prenosi Mirror.

Prema rezultatima, kada je u pitanju varanje, morate se pripaziti na Jarce. Stranica, čiji je slogan 'Život je kratak – imaj aferu!', koja je također analizirala broj novih prijava u petogodišnjem razdoblju, također je zabilježila porast od 8,1% između prosinca i siječnja. Jarci su rođeni između 22. prosinca i 20. siječnja, pa se čini da svoje rođendane ili koriste kao inspiraciju za nevjeru ili su uhvaćeni u blagdanskom i novogodišnjem duhu.

Inbaal Honigman, slavni vidovnjak i astrolog, rekao je: 'Svaki znak zodijaka ima drugačiji razlog za zaljubljivanje i prevaru! Vodeni znakovi, poput Raka, Riba i Škorpiona, vrlo su romantični i vole biti s nekim. Vatreni znakovi poput Ovna, Lava i Strijelca vrlo su strastveni i trebaju nekoga s njima u krevetu. Zračni znakovi poput Vodenjaka, Vaga i Blizanaca intelektualni su i uživaju imati partnera za razgovor i odlazak u kino. Zemljani znakovi su praktični i misle da dvoje mogu živjeti jednako jeftino kao jedan'.

'Po istom principu, različiti znakovi varaju iz vrlo različitih razloga i na vrlo različite načine', dodaje, 'Zračni znak može imati cijelu vezu s nekim koga nikad nije upoznao jer ga smatra intelektualno poticajnim. Tehnički to možda nije varanje, ali oni su mentalno odani toj osobi. Vodeni znak može biti uhvaćen u emocije i zamisliti da se zaljubljuje u nekog novog, dok će mu zapravo hladno svjetlo dana pokazati da je to bila samo iluzija. Zemljane znakove privlače snažne osobnosti pa bi prevarili s nekim ljepšim ili bogatijim od partnera. Vatreni znakovi mogu prevariti ako je pravi trenutak'.

Osvrćući se na studiju Ashley Madison, Inbaal je dodao: 'Jarci mogu biti oni koji su dovoljno pošteni da priznaju prevaru, a opet dovoljno nepošteni da nastave s prevarom - ovo je vrlo specifična ocjena iskrenosti i individualna je za Jarce. Ako hodate s Jarcem, znajte da su oni natjecateljski raspoloženi, pa moraju imati najboljeg partnera'.

'Najljepši, najinteligentniji, s najljepšom obiteljskom pozadinom. Kako bi ih spriječili da zalutaju, stalno im dajte do znanja kako ste najbolji, inače će na kraju upoznati nekoga tko je bolji, a onda to može postati riskantno', nastavlja, 'U astrološkim krugovima, pa čak i izvan njih, Blizanci se obično smatraju najvjerojatnijim nevjernicima, jer su Blizanci dvojni znak i mogu živjeti dva različita života i voljeti dva različita partnera i ne vide problem u tome. Škorpioni su vrlo strastveni pa se na sličan način smatraju onima koji brzo odlutaju, budući da kombiniraju romantičan element vode s planetom Marsom, njihovim vladarom, koji je vrlo vatren'.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije