lijepi ili ne?

Ova aplikacija iz fotki otkriva vašu dob i koliko ste privlačni

aplikacija
06.01.2016.
u 17:43

Ovaj online alat ocjenjuje izgled korisnika i pogađa vaše godine. Program koristi umjetnu inteligenciju i uspoređuje fotografije s onima koje ima u bazi podataka

Nova internet stranica koju su kreirali djelatnici Sveučilišta tehnologije, znanosti i menadžmenta u Zürichu, uz pomoć umjetne inteligencije ocjenjuje izgled svojih korisnika na skali od 'hmm', što je najniža ocjena, do 'božanstveno' i pogađa godine korisnika. 

Sve što trebate je uploadati fotografiju i čekati ocjenu, a možete isprobati kako program radi s jednom od već uploadanih fotografija. 

Program detektira vaše lice, prepoznaje spol i pomoću velike baze podataka određuje dob i koliko ste privlačni. Ipak, na stranici napominju da je 76 % rezultata točno tako da ako niste zadovoljni rezultatom uvijek možete kriviti onih 24 % mogućnosti pogreške. 

Autori ovog programa napominju kako ne zadržavaju fotografije, a upozoravaju i da ne ocjenjuju fotografije maloljetnika, prenosi 24sata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?