Stožer za izvanredne situacije

Otvaraju se tržni centri u RS-u

02.04.2021.
u 18:12

Stožer je odlučio da se otvore tržni centri, a ostale mjere su ostale na snazi, uključujući i zabranu rada ugostiteljskih objekata i ski-centara.

Stožer za izvanredne situacije Republike Srpske na današnjoj sjednici u Banjoj Luci usvojio je nove zaključke u vezi s aktualnom epidemiološkom situacijom. 

Stožer je odlučio da se otvore tržni centri, a ostale mjere su ostale na snazi, uključujući i zabranu rada ugostiteljskih objekata i ski-centara.

Stožer je drugi put ublažio mjere, nakon što je 29. travnja dozvolio rad frizerskim i kozmetičkim salonima, dostavu hrane i pića do 22.00 sata, te rad ljekarni koje se nalaze unutar tržnih centara.

U RS djelomični lockdown je na snazi od 22. ožujka, što uključuje potpunu zabranu rada ugostiteljskih objekata, online nastavu, zabranu rada ski-centara, zabranu obavljanja uslužnih i zanatskih djelatnosti koje zahtijevaju neposredan kontakt s korisnicima, zabranu rada bazena, wellness i spa centara i trgovačkih centara.

Zatvorena su kazališta, kina, muzeji i galerije, a ne rade ni kladionice.

Na snazi je ostala obveza nošenja maski u zatvorenom prostoru uz preporuku da se nose i na otvorenom.

Usvojene mjere ostaju na snazi do 12. travnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije