IŠAO NA MOMAČKU

Otkriven identitet: Muškarac s ove snimke je zaručen i čeka dijete

13.06.2017.
u 09:18

Riječ je o 31-godišnjem Shaunu Edmondsonu koji je na Ibizu išao proslaviti momačku večer budući da planira vjenčanje sa svojom šest mjeseci trudnom zaručnicom

Otkriven je identitet muškarca koji se upustio u izmjenjivanje nježnosti sa zasad nepoznatom plavušom u zrakoplovu Ryanaira na letu iz Manchestera za Ibizu. Video para koji je bez imalo ustručavanja krenuo u akciju usred zrakoplova pred ostalim putnicima snimljen je tijekom leta u petak, a u zadnjih nekoliko dana postao je pravi hit na internetu. 

Sada je otkriveno kako je riječ o 31-godišnjem Shaunu Edmondsonu koji je na Ibizu išao proslaviti momačku večer budući da planira vjenčanje sa svojom šest mjeseci trudnom zaručnicom. 

Edmondsonu nije smetalo što ga putnici snimaju već je po zrakoplovu sam tražio prezervativ. Plavušu koja mu sjedi u krilu nije poznavao, a jedan njegov poznanik je ispričao kako je to samo djevojka koju je upoznao na letu. 

– Nisu se poznavali prije tog dana, no izgleda da mu to ne smeta dok njegova trudna buduća supruga čeka kod kuće – rekao je poznanik nevjernog muškarca. 

Dodao je kako je Edmondson poznat kao 'ženskar' te da ga u tome ne zaustavlja ni to što će se uskoro oženiti i dobiti dijete. 

No, ako se unatoč ovoj snimci oženi onda ga njegova zaručnica uistinu jako voli. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?