MUŽ JOJ ZATAJIO

Otišla s mužem u posjet njegovima, pa doznala 'golu istinu'. Doslovno!

Getty Images
22.07.2019.
u 20:29

"Nije to mala stvar za prešutiti kada idete nekome u goste. "

Nema previše sretnika koji obožavaju svoj odnos s partnerovim roditeljima. U većini slučajeva riječ je o brojnim razmiricama i ne tako ugodnim odnosima. 

Posebno je neugodno ako vaš partner ili partnerica "vama ne drži stranu" već zauzima stranu roditelja. Upravo to se dogodilo i jednoj ženi koja je sa svojim suprugom prvi put otputovala u posjet njegovim roditeljima u drugi grad. 

Tada je na neugodan način, doznala tajnu njegovog oca koju joj suprug nije unaprijed otkrio. Naime, njegov otac je nudist i pred njima hoda sasvim gol. 

Nemalo iznenađena žena rekla je svom svekru da nije u redu da se tako ponaša pred gostima te da je riječ o velikom nepoštivanju, no svekar joj je na to odogovorio da je on u svojoj kući te da se može ponašati kako želi, uključujući i hodanje po kući bez odjeće bez obzira tko se u njoj nalazi.  

Bilo je to previše za mladu ženu koja je cijelu situaciju ispričala na Redditu, naglasivši kako je rezervirala sobu u hotelu i tamo prenoćila do ranijeg leta za povratak kući kojeg je rezervirala nakon te neugodne situacije. I nije pomoglo niti to što njen suprug, u ovom slučaju, drži očevu stranu. 

"Kap koja je prelila čašu bila je kada se njegov otac nakon tuširanja nije niti zagrnuo ručnikom već je tako direktno došetao u dnevni boravak", napisala je. 

Njen suprug joj je rekao da pretjeruje u svojim reakcijama, i dok se žena vratila u svoj dom u Kaliforniju, njen suprug je ostao sa svojim roditeljima. Neki od korisnika Reddita komentirali su kako je svekar zaista trebao biti odjeven kada već u svom domu ima goste.

"Neće umrijeti ako par dana pred gostima nosi donje rublje".

Većina je komentirala kako postupak njenog supruga nije bio nimalo u redu, posebice stoga jer joj je "zaboravio" reći da je njegov otac nudist. "Nije to mala stvar za prešutiti kada idete nekome u goste. " 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije