U SRPSKIM MEDIJIMA

Otac Vidoja Ristovića tvrdi da će se ovo dogoditi s umjetnima i antikvitetima koje je njegov sin skupljao

25.06.2022.
u 18:08

Miša grof tvrdi da će antikvitete koje je Vidoje Ristović skupljao pokoniti povijesnom muzeju, te da neće dozvoliti njegovoj udovici Nikolini Ristović da ih nosi u Hrvatsku.

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović, koji je preminuo u 44. godini tijekom života skupljao je vrijedne umjetnine i antikvitete, a mnoge zanima što će se s njima dogoditi sada kada je umro. Kako je u jednom intervjuu za srpske medije kazao njegov otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof, on ih planira sve pokloniti povijesnom muzeju. 
- Vidoje je skupljao antikvitete, on je to volio i pažljivo birao. Poklonit ću ih povijesnom muzeju. Neću valjda dozvoliti da antikvitete koje je on volio ona nosi u Hrvatsku ili da ih razvlači ovdje i prodaje ih. On ih je volio i kupovao ih je, ali ne njezinim novcem, nego mojim - kazao je. 
Inače, zadnjih nekoliko dana mediji u Srbiji pisali su o odnosu Miše Grofa i njegove nevjeste Nikoline Pišek Ristović, a otac pokojnog Vidoja Ristovića dao je i intervju u kojem nije našao puno lijepih riječi za Nikolinu, te je između ostalog rekao da je bolesna i da joj je bitno samo završi kuću u Zagrebu i govorio je o novcima koje je davao sinu i snahi te se dotaknuo i podjele imovine nakon sinove smrti. Ristović je nakon toga, navode, kazala kako razumije Viktora, te da mu je bol pomutila razum i da se srami zbog njega. U medijima je objavljena i njezina izjava nakon što je Miša Grof dao intervju za Republiku.
Miša je nakon toga, navodno, dodatno nagazio na Nikolinu nazvavši je budalom, a onda je otkrio i što sve posjeduje kako bi dokazao da udovica njegova sina nema pravo ništa naslijediti - po njegovom mišljenju.  Podsjetimo, istupe oca svog preminulog supruga Vidoja prokomentirala je i sama Nikolina.   
– Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar deda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije samo pitanje kršenja zakona nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi – zaključila je. 


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?