velika tragedija

Otac, sin i njihov prijatelj izgorjeli u drvenoj vikendici

vatrogasci
16.04.2017.
u 12:44

U požaru koji je sinoć izbio u vikendici koja se nalazi kod jezera Sniježnica kod Teočaka, stradale su tri osobe.

Ova informacija za Faktor je potvrđena u Operativnom centru MUP-a Tuzlanske županije , a požar je policiji prijavljen oko 22.20 sati.

Kako javlja Glas Drine, stradali su Sanel Ibrahimović (41) i njegov 12-godišnji sin Vedin Ibrahimović, te njihov prijatelj Safet Mehić (50), koji je bio vlasnik izgorjele vikednice.

Svjedoci kažu kako su požar primjetili s druge strane jezera, ali zbog nepristupačnosti terena nisu mogli priteći u pomoć radi gašenja. S obzirom da je objekat bio uglavnom od drveta, vatrena stihija ga je "progutala" za kratko vrijeme. Po riječima ribočuvara na jezeru Sniježnica, Huse Hasanovića, pretpostavlja se da su nastradali spavali kada je plamen izbio i da su, najvjerojatnije, prvobitno ugušeni dimom, a potom izgorjeli.

Još od jutarnih sati policajci Policijske stanice Teočak i OKP Kalesija zajedno sa županijskim tužiteljem i inspektorima su na terenu, obavljaju očevid i uzimaju potrebne izjave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?