granična policija bih

Osmorici državljana Perua odbijen ulazak u BiH

granica
15.08.2016.
u 12:30

Službenici Jedinice granične policije Doljani u nedjelju nisu dozvolili ulazak u BiH osmorici državljana Perua zbog neposjedovanja vize BiH.

Kontrolirani su na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača. Nakon što su im uručena rješenja o odbijanju ulaska u našu zemlju, vraćeni su u Hrvatsku, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Na zračnoj luci u Sarajevu na letu Istanbul - Sarajevo u subotu su službenici privremeno oduzeli putovnicu državljaninu Pakistana koji je tražio azil, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „krivotvorena dozvola boravka“.

U putnoj ispravi Pakistana A.M.M.A. (1988.) otkrivene su krivotvorena dozvola boravka u Španjolskoj i viza BiH. Državljanina Pakistana, uz rješenje o privremeno oduzetom dokumentu, pripadnici Jedinice granične policije predali su službenicima Službe za poslove sa strancima na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?