Memorandum o suradnji

Osigurana obuka za 80 nezaposlenih u oblasti poljoprivrede

FZZZ
08.07.2016.
u 12:25

Direktor Federalnog zavoda za zapošljavanje Omer Korjenić i generalni tajnik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Zdravko Marinković danas su potpisali Memorandum o suradnji u skladu s kojim će biti organizirana besplatna škola za poduzetnike u poljoprivrednoj proizvodnji za 80 nezaposlenih osoba koje su u procesu registracije ili su registrirale poljoprivrednu djelatnost uz poticajna sredstva FZZZ-a, općina, županija, Federacije BiH ili drugih subjekata. 

Korjenić je rekao da je cilj te aktivnosti potaknuti povećanje kompetencija nezaposlenih osoba kroz osposobljavanje za stručno vođenje i upravljanje poslovne djelatnosti, kao i u procesima proizvodnje u svim granama poljoprivrede radi njihovog razvoja i samoodrživosti.

Partner u realizaciji Škole za poduzetnike u poljoprivrednoj proizvodnji je projekt USAID/Sweden FARMA 2, koji će, između ostalog, osigurati usluge mentoringa, savjetovanja i informiranja za polaznike škole.

Marinković je istaknuo da Vanjskotrgovinska komora nastavlja suradnju s Federalnim zavodom za zapošljavanje, te da je riječ o provođenju edukativnih aktivnosti za različite kategorije osoba, s naglaskom na razvoj poduzetništva, priopćeno je iz FZZZ-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije