Mostar

OŠ za djecu s posebnim potrebama obilježio 41. obljetnicu osnutka

07.05.2016.
u 09:00

Osnovna škola za djecu s posebnim potrebama Mostar jučer je svečano obilježila 41. obljetnicu osnivanja.

Djeca su u pratnji svojih učiteljica i učitelja velikom broju okupljenih priredila i izvela prigodnu priredbu. Ravnateljica škole Maja Mustapić zahvalila se velikom broju okupljenih koji su svojim dolaskom uveličali veliki dan za tu školu.

- Naša škola osnovana je 1975. godine, a danas, 41 godinu poslije, školu svakodnevno pohađa 55 učenika. Oni nam svakodnevno dolaze iz cijele županije, tako da ovdje organiziramo rad u dvije smjene, istaknula je ravnateljica Mustapić te dodala:

- Željela bih se zahvaliti svim donatorima, a njih je zaista veliki broj. Posebna zahvala ide gospodinu Stipi Ljubičiću iz Tepih centra Lea, koji je donirao kompletnu umjetnu travu, gume i palete, mjesta za sjedenje i igru...

Isto tako, zahvaljujemo se na vrijednim donacijama građana Mostara i tvrtkama iz Mostara koje su nam također pomogle. U školu su danas došle i klavijature koje smo dobili kao rođendanski dar od temeljnog ogranka Hrvatske demokratske zajednice Jugozapad i zahvaljujem što koriste svaku priliku kako bi nam darovali ono što nam je potrebno, istaknula je ravnateljica Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar Maja Mustapić.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?