korona u predizbornoj kampanji

OPORBA: Plenković mora u samoizolaciju; PLENKOVIĆ: Žele me se riješiti

23.06.2020.
u 17:42

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je u utorak da premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković mora u samoizolaciju s obzirom na njegov nedavni kontakt sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem, koji je danas potvrdio da je zaražen koronavirusom, a sličnog su mišljenja i drugi političari.

"Plenković MORA u samoizolaciju! Odmah", poručio je Beljak na Twitteru, prenosi Hina.

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš istaknula je, također na Twitteru, da bi se Plenković odmah uputio u samoizolaciju da je "odgovorni lider koji brine o sigurnosti građana, kao što nam se predstavlja na predizbornim plakatima".

Da Plenković mora u samoizolaciju, smatra i bivša HDZ-ova premijerka Jadranka Kosor. Nezavisni vijećnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek na Twitteru je, komentirajući vijest o potvrdi koronavirusa kod Đokovića, napisao: "A Plenkoviću ništa! Poseban je to imunitet jednog lidera sigurne zemlje". 

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na Facebooku je upitao postoje li ipak nedodirljivi.

"Danas sam bio na sudu s Dragutinom Hanžekom, koji je dobio kaznu od 8000 kn jer je izašao iz samoizolacije napolje. Vrijede li za Plenkovića druga pravila ili ide u samoizolaciju?", napisao je. 

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin na Facebooku je pak ustvrdio: "Kao što Orwell reče: Svi smo jednaki, samo su neki jednakiji od drugih". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?