Načelnik donio odluku

Općina Kupres pomaže svoje maturante

Kupres
Fena
26.05.2023.
u 17:58

Navedena sredstva će se isplatiti maturantima koji u školskoj 2022/2023 godini završavaju školsko obrazovanje, a imaju prebivalište na području općine Kupres, kazao je Mioč

Načelnik općine Kupres Zdravko Mioč donio je odluku o utrošku financijskih sredstava iz Proračuna ove općine namijenjenim za pomoć maturantima u tekućoj školskoj godini.

Kako je za Fenu kazao načelnik Mioč, navedena sredstva će se isplatiti maturantima koji u školskoj 2022/2023 godini završavaju školsko obrazovanje, a imaju prebivalište na području općine Kupres.

- Za oko 40 - tak kupreških maturanata bit će isplaćen iznos od 150 maraka koji će pomoći maturantima, odnosno njihovim roditeljima za organizaciju mature -  istaknuo je Mioč.

Ovom odlukom nisu obuhvaćena samo djeca koja su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje u Kupresu već i u drugim mjestima, a uvjet je da imaju prebivalište na području ove općine.

Po riječima načelnika, i prije je općina pomagala svoje maturante simbolično, s plaćanjem maturalne večere, dok će im ovogodišnji iznos od 150 maraka pomoći za organiziranje maturalne zabave ili u druge svrhe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?