Livno

Održana prezentacija “Kreditne linije Razvojne banke FBiH”

29.09.2016.
u 10:00

Razvojna banka Federacije BiH u suradnji s Vladom Hercegbosanske županije organizirala je u hotelu Park u Livnu prezentaciju “Kreditne linije banke”. Nazočnim gospodarstvenicima, predstavnicima općina HB županije i zainteresiranima obratili su se potpredsjednik Uprave Razvojne banke Federacije BiH mr. sc. Marijan Oršolić, direktor Sektora za istraživanje i razvoj Borislav Trlin i predsjednik Vlade HBŽ-a Draško Dalić. Predsjednik Dalić izrazio je nadu za poboljšanje suradnje potencijalnih investitora i Razvojne banke Federacije BiH.

“Na nama u vlasti je pomoći vama koji imate potrebe za kreditnim sredstvima da se to i realizira kako bi se povećale investicije na našem prostoru i otvarala nova radna mjesta. Stoga pozivam sve na suradnju i partnerstvo kako bi aktivnosti Razvojne banke bile više zastupljene i u HBŽ-u, a sve s ciljem potpore malim i srednjim poduzećima i jačanju njihove konkurentnosti, a time razvoju gospodarstva i zaposlenosti”, rekao je predsjednik Vlade.

Potpredsjednik Uprave Razvojne banke Oršolić nazočne je ohrabrio da apliciraju za kreditna sredstva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije