Predstavnički dom PFBiH

Odobren financijski plan Zavodu za transfuzijsku medicinu

PSBiH
03.02.2016.
u 18:21

Zastupnici Predstavničkog doma Federalnog parlamenta većinom glasova danas su dali suglasnost na ovogodišnji financijski plan Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH.

Budući da je direktorica Jasminka Kurilić, koja se obratila zastupnicima, rekla kako je taj plan nametnut Zavodu i da je odobreni iznos novca dovoljan samo za šest do devet mjeseci njegovog rada, predsjedatelj Doma Edin Mušić je kazao kako tijekom godine s Federalnom vladom treba razmotriti mogućnost rebalansa ili drugog načina za nadomješćivanje iznosa.

- Zavod želi i može da se razvija, ali bit ćemo i ove godine u minusu ako financijsko stanje ostane isto - rekla je Kurilić.

Za razilku od financijskog plana Zavoda, zastupnici su većinom glasova odbacili izvještaj o radu Komisije za vrijednosne papire FBiH u 2014. godini zajedno s prošlogodišnjim financijskim planom i programom rada te Komisije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?