Borjana Krišto i Boaz Rodkin

Odnosi između BiH i Izraela dobri, raditi na unaprijeđenju suradnje

15.09.2017.
u 16:50

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto razgovarala je danas u Mostaru s nerezidentnim veleposlanikom Izraela u BiH Boazom Rodkinom.

Na sastanku je razgovarano o trenutnoj situaciji u Bosni i Hercegovini, a predsjedateljica Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto je informirala veleposlanika Izraela o funkcioniranju te planiranim aktivnostima u sljedećem razdoblju Zastupničkog doma PS BiH.

Sugovornici su se složili kako su bilateralni odnosi između BiH i Izraela dobri te je iskazan obostrani interes za daljnje unaprijeđenje suradnje posebno na području ekonomije.

Ovom prigodom Krišto se zahvalila veleposlaniku na podršci koju Izrael pruža BiH na našem euroatlantskom putu te svim ostalim oblicima pomoći. 

Borjana Krišto i Boaz Rodkin izrazili su spremnost za nastavak konstruktivne suradnje, pomoći i dijaloga na planu demokratskih i reformskih procesa u BiH, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?