Čović i Stojković

Odnosi BiH i Srbije izrazito prijateljski

covic
03.02.2016.
u 16:23

Čović je informirao generalnog konzula Stojkovića o aktivnostima i naporima koje Predsjedništvo BiH svakodnevno čini na europskom putu Bosne i Hercegovine

Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sastao se s generalnim konzulom Republike Srbije Goranom Stojkovićem. Dragan Čović i Goran Stojković, na sastanku održanom u Domu HDZ BiH, razgovarali su o bilateralnim odnosima dviju zemalja, te o mogućnostima proširenja suradnje na gospodarskom polju kojom bi se mogla postići stabilnost primjerena standardima koji danas vrijede u europskim okvirima.

Čović je informirao generalnog konzula Stojkovića o aktivnostima i naporima koje Predsjedništvo BiH svakodnevno čini na europskom putu Bosne i Hercegovine. Razmijenjena su i mišljenja o trenutačnim političkim prilikama u obje zemlje, te aktualnostima o provedbi zacrtanih gospodarskih i socijalnih reformi u Bosni i Hercegovini.

Na sastanku je ocijenjeno da su odnosi Bosne i Hercegovine i Republike Srbije izrazito prijateljski i najbolje potvrđuju partnerstvo i europsku opredijeljenost dviju susjednih država, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije