Posljednja sjednica

Odluka o dodjeli priznanja ‘Počasni građanin općine Grude’

20.09.2016.
u 09:00

Općinsko vijeće u Grudama održalo je posljednju sjednicu ovog saziva Općinskog vijeća, a usvojeno je svih 7 točaka koje su se našle na dnevnom redu.

- Zahvalio sam vijećnicima na korektnom radu i ljudskom pristupu kroz protekle četiri godine i vjerujem da je ovo Vijeće bilo pokretač pozitivnih promjena, kao i kreator nekih stvari koje su napravljene, kao i onih koje će se raditi u budućnosti, kazao je za Večernji list predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ vezano uz posljednju sjednicu u ovom sazivu.

d odluka jednoglasno je usvojena odluka o određivanju građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu na pet građevinskih parcela, a tri građevinske parcele bit će ponuđene na prodaju zainteresiranim ponuđačima. Nakon glasovanja jednoglasno je usvojen zaključak davanju ovlasti općinskom načelniku za zaključivanje ugovora u prodaji građevinskog zemljišta u K.o. Grude i K.o. Ružići radi oblikovanja vlasničkih parcela.

Usvojena je odluka o dodjeli javnog priznanja “Počasni građanin općine Grude” Katici Zadro, udovici generala Blage Zadre, i Robertu Zadri, posthumno, te nagrada Općine Grude Osnovnoj glazbenoj školi Grude, KK Grude i poduzeću Bilton. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?