PRIRODNO I UČINKOVITO

Odličan trik kako da vam ručnici budu mekani i mirišljavi: Dodajte samo jedan proizvod u pranje!

ručnici
Shutterstock
10.01.2023.
u 07:33

Uvijek koristi ciklus toplo-to-vruće za svoje ručnike, a kada izađu, ručnici mirišu tako čisto i svježe

Stručnjakinja za čišćenje podijelila je odličan trik kako ručnike održavati mekim i mirišljavim, a potreban vam je samo jedan prirodan proizvod.

Julie Eigenmann podijelila je trik na svom TikTok profilu te otkrila koji je jedini proizvod koji nikada ne koristi kod pranja rublja, kako prenosi The Sun.

 

@julie_eigenmann More towel tips in my IG caption. #laundry #laundrytok #laundryroom #laundryhacks ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux

 

"Želite li znati moju tajnu mekih, svježeg mirisa i upijajućih ručnika? Tajna je u tome kako ih perem”, rekla je u videu pa objasnila kako čišćenje prvo počinje dodavanjem netoksičnog deterdženta, a zatim je otkrila da odbacuje omekšivač i umjesto njega koristi destilirani ocat.

"Regeneratori za tkanine ostavljaju kemijske ostatke na ručnicima što ih čini manje upijajućima. Destilirani alkoholni ocat prirodni je omekšivač”, otkrila je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?