RASPRAVA NA INTERNETU

Odgovor na vječno pitanje: Tko treba kupovati kondome, žene ili muškarci?

Thinkstock
23.03.2019.
u 20:45

Jedna je žena navela kako oboje trebaju dijeliti trošak kupovine kondoma, jedan put on, drugi put ona i tako su na istom.

Tko bi trebao kupovati kondome u vezi, muškarac ili žena? 

Možda nekima topitanje nema smisla, ipak, upravo to pitanje postavio je jedan mladić na društvenoj mreži Reddit navodeći da su ga koštali do sada pravo malo " bogatstvo".

Njegova priča ide ovako:...

Nedavno je svojoj djevojci predložio da iskoristi sniženje i kupi kondome jer je sad je "njen red" za kupnju nakon što je dotada, tvrdi, potrošio već popriličnu svotu novaca za kupnju kondoma, a s obzirom da ne koriste nikakva druga kontracepcijska sredstva. No, ona je odgovorila kako je njegova dužnost da osigura kondome, odnosno zaštitu za seksualni odnos te da je njoj neugodno kupovati te proizvode.

Dodala je, pojašnjava mladić, kako je njegova kupnja kondoma ekvivalent njenoj potrošnji britvica za brijanje koje koristi prije seksualnog odnosa. 


"Rekao sam joj da bi se ona brijala bez obzira je li riječ o planiranom seksualnom odnosu sa mnom ili izlasku vikendom i sl. "

Nakon njegove objave posta na toj društvenoj mreži, ostali korisnici dali su svoja mišljenja o ovoj temi, a rezultati su podijeljeni. Neki smatraju kako je doista muškarčeva dužnost da kupi kondome, one koji njemu najviše odgovaraju.

"Daj, otvori novčanik i kupi kondome. To je mala cijena za užitak i sigurnost. I s druge strane, znaš li koliko je skupo biti žena? Od britvica, tampona, šminke, odjeće...", napisao je jedan korisnik. 

Jedna je žena navela kako oboje trebaju dijeliti trošak kupovine kondoma, jedan put on, drugi put ona i tako su na istom. Zapitala se i zašto postoji stigma oko kupnje kondoma?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije